ACTIVITATS AL LLARG DEL CURS 2011

En la Junta directiva ens hem plantejat continuar algunes de les activitats que vàrem realitzar el curs passat i organitzar-ne algunes de noves, seguint els suggeriments que ens heu fet aplegar les sòcies.


Cine-fòrum

A petició de moltes sòcies farem igual que el curs passat UNA PEL·LÍCULA AL MES , serà el primer dimarts de cada mes a les 7.30 de la vesprada en el local soci- cultural.

CURSOS

Curs de manualitats

Tots els dilluns a les 4.30. Animeu-vos a apuntar-vos perquè fan moltes més coses a més de pintar.

Curs de lectura

Serà l’últim dimarts de cada mes. Es molt interessant. Vos animem a vindre i participar.

ACTIVITAT FÍSICA

Algunes sòcies volen fer un dia a la setmana PILATES. L’ Associació està disposada a organitzar aquesta activitat, sempre que formem un grup suficient de dones i ens posem d’acord en l’horari i el preu.



Les persones interessades en participar en el curs de manualitats, el de lectura o vulguen fer pilates han de cridar als telèfons. de Pura o de Fina i les informarem del lloc, i hora de l’activitat.

A totes les activitats podeu vindre acompanyades de la vostra parella o amics.



MINUT DE SILENCI

Continuarem fent el minut de silenci de l’últim dissabte de mes a la una de migdia a la porta d l’Ajuntament. Cada vegada es més necessari que les dones mostrem el nostre rebuig al maltractament i assassinat de dones a mans de les seues parelles. A eixos actes de barbàrie, ni podem ni volem acostumar-nos.

RECORDEU

Estem obertes a organitzar totes les activitats que puguen interessar a les sòcies. Feu-nos aplegar idees i entre totes les posarem en pràctica.
 
Gràcies.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Associació de dones progressistes de massanassa.
 
Copyright 2009 Associació de dones progressistes de massanassa All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes