ACTIVITATS AL LLARG DEL CURS 2011

En la Junta directiva ens hem plantejat continuar algunes de les activitats que vàrem realitzar el curs passat i organitzar-ne algunes de noves, seguint els suggeriments que ens heu fet aplegar les sòcies.


Cine-fòrum

A petició de moltes sòcies farem igual que el curs passat UNA PEL·LÍCULA AL MES , serà el primer dimarts de cada mes a les 7.30 de la vesprada en el local soci- cultural.

CURSOS

Curs de manualitats

Tots els dilluns a les 4.30. Animeu-vos a apuntar-vos perquè fan moltes més coses a més de pintar.

Curs de lectura

Serà l’últim dimarts de cada mes. Es molt interessant. Vos animem a vindre i participar.

ACTIVITAT FÍSICA

Algunes sòcies volen fer un dia a la setmana PILATES. L’ Associació està disposada a organitzar aquesta activitat, sempre que formem un grup suficient de dones i ens posem d’acord en l’horari i el preu.



Les persones interessades en participar en el curs de manualitats, el de lectura o vulguen fer pilates han de cridar als telèfons. de Pura o de Fina i les informarem del lloc, i hora de l’activitat.

A totes les activitats podeu vindre acompanyades de la vostra parella o amics.



MINUT DE SILENCI

Continuarem fent el minut de silenci de l’últim dissabte de mes a la una de migdia a la porta d l’Ajuntament. Cada vegada es més necessari que les dones mostrem el nostre rebuig al maltractament i assassinat de dones a mans de les seues parelles. A eixos actes de barbàrie, ni podem ni volem acostumar-nos.

RECORDEU

Estem obertes a organitzar totes les activitats que puguen interessar a les sòcies. Feu-nos aplegar idees i entre totes les posarem en pràctica.
 
Gràcies.
Associació de dones progressistes de massanassa.
 
Copyright 2009 Associació de dones progressistes de massanassa All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes